Information om familien og sitet

Vi er en travl familie på 6.

2 voksne og 4 børn født 2000, 2004, 2004 & 2007.

Sitet er primært ment som vores egen opskriftssamling, men vi besluttede at gøre sitet offentligt, så familie og venner let kunne få vores opskrifter, og hvem ved, måske også fremmede kunne få inspiration. Vi er ikke kokke, og gør måske ting på vores egen måde. Vi følger sjældent en opskrift til punkt og prikke, men laver altid om som vi synes det skal være. Basen til vores opskrifter stammer fra alverdens steder, men bliver altid lavet om i større eller mindre grad. Her på siden finder du resultatet. En bunke opskrifter som vi laver retterne. Synes du noget skal laves om så det passer til dine ønsker, så gør det meget gerne 🙂

Alle opskrifter er som hovedregel passende til vores familie på 6, medmindre andet står skrevet.

image

Skriv et svar