Cheeseburger

  • 1000 g. oksekød – gerne meget fedtholdigt
  • 10 kiks til ost (Crackers el. lign)
  • 0,5 tsk cayenne pepper
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk paprika
  • 2 tsk salt
  • Peber
  • 2 æg
  • 3 spsk fløde
  • God rød cheddar

Bland alle ingredienser undtagen osten. Kiksene skal knuses ned i farsen. Stil i køleskabet i en time så farsen sætter sig lidt.

Efter en times afkøling formes bøfferne. Skulle gerne give 8 på ca. 150g.

Grill bøfferne på direkte varme på fuld knald. De skal have 1 – 1.5 min på hver side. Når anden side er grillet, læg en skive ost på bøffen og placer den på indirekte varme indtil osten er smeltet.

Byg din burger med din favorit toppings. Brug meget gerne de fantastiske burgerboller her fra siden.

Bløde burgerboller

Skriv et svar