Cremet røræg / scrambled eggs

  • 15-20 g smør
  • 6 æg
  • Salt
  • Peber
  • Glem alt om mormors faste røræg man kan hugge terninger i. Når du først har prøvet denne opskrift vil du altid lave scrambled eggs på denne måde.
    Den store hemmelighed er LAV VARME når der er æg på panden.
    Start med halvt blus og smelt smørret.
    Mens smørret smelter, klækkes æggene og røres let sammen med en gaffel. Æggeblomme og æggehvider skal IKKE piskes sammen. Det skal bare blandes let, så der under færdige resultat både er hvide og gule nuancer.
    Når smørret er smelter og bruser lidt, skrues derefter ned på 1/3 varme og de sammenrørte æg tilsættes.
    Start med at røre med små cirkulære bevægelser med en silikonespatel. Tag dig god tid. Skru IKKE op for varmen.
    Når massen begynder at tykne, skiftes fra den cirkulære metode til lange seje strøg.
    Vigtigt. Fjern panden fra varmen inden det størkner fuldstændigt. Server 🙂
    Voila. Verdens bedste scrambled eggs.
    http://i8u.dk/wordpress/wp-content/uploads/2018/07/img_6665-1.movhttp://i8u.dk/wordpress/wp-content/uploads/2018/07/img_6666-1.mov