Languster med avokado

    1 pose optøede avokado / 3 friske avokado
    16 languster
    0,75 dl citronsaft
    50 g græsk yoghurt
    1 dl mælk
    1/2 dl piskefløde
    7 spsk soyasauce
    200 g smør
    60 g hakkede hasselnødder
    2 tsk finthakket ingefær
    2 tsk finthakket kinesisk hvidløg
    4 spsk finthakket skalotteløg

Opskriften er til 8 personer.

Start med at brune smørret.

Smørskum:

Kog mælk, fløde, 2 spsk soya og 4 spsk brunet smør op i 1 minut skum det derefter med en stavblender.

Nøddevinagrette:

Resten af det brunede smør blandes med nødder, ingefær, hvidløg, skalotteløg og 5 spsk soyssauce.

Avokadocreme:

Avokado blandes med græsk yoghurt og blendes til en glat creme, smages til med citronsaft, salt og peber.

Langusterne ordnes og steges kort på pande.

Anretning: avokadocreme med languster på. Dryppes med nøddevinagrette og smørskum.