- 1 pose optøede avokado / 3 friske avokado
- 16 languster
- 0,75 dl citronsaft
- 50 g græsk yoghurt
- 1 dl mælk
- 1/2 dl piskefløde
- 7 spsk soyasauce
- 200 g smør
- 60 g hakkede hasselnødder
- 2 tsk finthakket ingefær
- 2 tsk finthakket kinesisk hvidløg
- 4 spsk finthakket skalotteløg
Opskriften er til 8 personer.
Start med at brune smørret.
Smørskum:
Kog mælk, fløde, 2 spsk soya og 4 spsk brunet smør op i 1 minut skum det derefter med en stavblender.
Nøddevinagrette:
Resten af det brunede smør blandes med nødder, ingefær, hvidløg, skalotteløg og 5 spsk soyssauce.
Avokadocreme:
Avokado blandes med græsk yoghurt og blendes til en glat creme, smages til med citronsaft, salt og peber.
Langusterne ordnes og steges kort på pande.
Anretning: avokadocreme med languster på. Dryppes med nøddevinagrette og smørskum.