Stegte nudler

  • 6 gulerødder
  • 1 spidskål
  • 1 pakke bønnespirer
  • 2 løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • 2-3 cm ingefær
  • 1 rød chili
  • Lidt citronsaft
  • 800g kylling
  • 350g nudler
  • 3 spsk østerssauce
  • 0,75 soja

Kog nudlerne efter anvisningerne på pakken og lad dryppe af.

Hak forårsløg, chili, hvidløg og ingefær fint. Skræl gulerødderne og skær dem i julienne (tændstikker). Snit kålen fint.

Skær kyllingen i mindre, mundrette stykker.

Opvarm 1 tsk olie i en wok og steg kyllingen heri ved høj varme i ca. 2 minutter. Tag af panden.

Opvarm resten af olien og svits forårsløg, chili, ingefær og hvidløg heri når wokken og olien er godt varm. Det må dog ikke brænde.

Lad svitse et par minutter, til løgene begynder at blive svagt gennemsigtige og tilsæt så gulerødder og kål. Svits i ca. 5 minutter, eller til man kan se at grøntsagerne er blevet lidt bløde. Smag evt. på dem, for at tjekke.

Bland kyllingen og nudler i og tilsæt østerssauce, soja og citronsaft. Vend rundt, smag til og server.