Karrywok

  • 800g kyllingefilet (mindre kan gøre det)
  • Blomkålshoved
  • Et stort løg
  • To fed hvidløg
  • 800g tomater
  • 500ml creme fine eller madlavningsfløde
  • 1/2 dl rapsolie eller lignende
  • 3-4 spsk karry.
  • Chili flager efter lyst
  • Salt og peber

Skær løg i både. Hak hvidløg fint. Skær kylling ud i mundrette stykker. Skær tomater i både. Del blomkål i mindre buketter.

Varm wok’en op med al olie. Svits løg og hvidløg. Tilsæt karry (og chili) og brænd den af. Tilsæt kylling. Når kyllingen er svitset tilsættes tomater og en lille smule vand. Derefter tilsættes blomkålsbuketterne og creme fine. Smag til med salt og peber. Sæt låg på og skru ned for varmen så det simrer.

Når det har simret i ca. 10 minutter(alt efter hvor udkogt man ønsker sit blomkål) sættes ris over efter behov.

Når risen er færdig serveres straks.