Crema di pomodoro

Suppe: 1 stort løg 1 stort fed hvidløg Olivenolie 50g smør 2 flasker passata på 700 ml. Den ene gerne chunky 140g tomatpasta 3 terninger hønseboullon 1 l vand Salt Peber 2 tsk sukker 1/2 tsk cayennepeber 4 dl piskefløde 250g ricotta Lille håndfuld bredbladet persille Håndfuld basilikum Croutoner: 1/2 daggammelt franskbrød eller lignende 50g…

Burger Dressing

6 spsk mayonnaise  6 spsk creme fraiche 18 %  5 tsk tomatpuré 1 lille rød peberfrugt 1 mellemstor syltet drueagurk  2 knivspidser cayennepeber 2 tsk sukker 1 spsk citronsaft (fra en frisk citron) 2 spsk syltelage (fra din drueagurk) Salt Peberfrugt og drusagurk hakkes meget fint. Alle ingredienserne blandes og de hakkede peberfrugter og drueagurker tilsættes. Smages til med salt og citron.