6 gulerødder 1 spidskål 1 pakke bønnespirer 2 løg 2-3 fed hvidløg 2-3 cm ingefær 1 rød chili Lidt citronsaft 800g kylling 350g nudler 3 spsk østerssauce 0,75 soja Kog nudlerne efter anvisningerne på pakken og lad dryppe af. Hak forårsløg, chili, hvidløg og ingefær fint. Skræl gulerødderne og skær dem i julienne (tændstikker). Snit…
Måned: januar 2021
Tarte flambée / flammkuchen
Dej: 750 g. Hvedemel 6 tsk salt 9 spsk olivenolie Ca. 4,5 dl vand Creme: 300 g. Flødeost 2,5 dl creme fraiche 38% 2 æggeblommer Salt Peber Revet muskatnød Topping: Engelsk bacon (mængde efter smag / ca. 3 pakker) 3 rødløg i tynde skiver Lidt revet ost 6 fintsnittede forårsløg Dej: alle ingredienserne blandes og…