Tarte flambée / flammkuchen

Dej:

750 g. Hvedemel

6 tsk salt

9 spsk olivenolie

Ca. 4,5 dl vand

Creme:

300 g. Flødeost

2,5 dl creme fraiche 38%

2 æggeblommer

Salt

Peber

Revet muskatnød

Topping:

Engelsk bacon (mængde efter smag / ca. 3 pakker)

3 rødløg i tynde skiver

Lidt revet ost

6 fintsnittede forårsløg

Dej: alle ingredienserne blandes og æltes. Del i 12 kugler af ca. 100 g. Og lad hvile i ca. 1 time

Fyld: bland alle ingredienserne sammen og rør godt.

Topping: skær baconen ud i strimler.

Rul dejen tyndt ud. Smør en passe mængde creme på. Top med bacon, løg og ost.

Bages øverst i ovnen ved 275° i et par minutter.

Strø lidt forårsløg over inden servering.