Deep Pan Pizza

Dej:

Ingredienser (16 stk):

  • 100 g Gær
  • 6 dl Vand
  • 1000 g Hvedemel
  • 8 spsk Olivenolie
  • 6 tsk Fint salt

Opløs gær i lunkent vand. Tilsæt salt, olie, hvedemel og rør det sammen. Lad det hæve i ca. 1 time. Rul dejen ud til lidt større end formen. Smør formen med olie. Læg dejen i formen og tilsæt fyld.

Fyld:

  • Tomatsovs
  • Diverse oste (f.x. cheddar, gouda, revet mozzarella)
  • Skinke
  • Italiensk salami
  • Hakket oksekød rørt op med løgpulver, hvidløgssalt, peber og lidt oregano
  • Friske tomater
  • Rød løg i ringe
  • Jalapenos

Bages i ovnen ved 170 grader i ca. 25 minutter