Fried Chicken

1 kg kyllingebrystfilet

5 æg

400 g knust cornflakes

Olie til friturestegning

Marinade:

1/2 liter kærnemælk

3 spsk hot chili sauce

Salt og peber

Melblanding:

250 g hvedemel

25 g majsstivelse

1 spsk salt

1/2 tsk paprika

1 tsk løgpulver

1 tsk hvidløgspulver

1/2 tsk oregano

1/2 tsk basilikum

1/2 tsk hvid peber

1/2 tsk Cayenne peber

Kyllingen bankes let med en kødhammer og skæres i mindre stykker.

Marinaden blandes og kyllingen tilsættes. Skal trække minimum 4 timer i køleskabet.

Alle ingredienserne til melblandibgen blandes.

Marinaden hældes fra kyllingen. Kyllingen vendes først i melblandingen, derefter i æg og til sidst i cornflakes.

I frituren ved 180-190° i ca 7 min.

Serveres med morfars hvidkålssalat, majs og aioli