1 kg kyllingebrystfilet
5 æg
400 g knust cornflakes
Olie til friturestegning
Marinade:
1/2 liter kærnemælk
3 spsk hot chili sauce
Salt og peber
Melblanding:
250 g hvedemel
25 g majsstivelse
1 spsk salt
1/2 tsk paprika
1 tsk løgpulver
1 tsk hvidløgspulver
1/2 tsk oregano
1/2 tsk basilikum
1/2 tsk hvid peber
1/2 tsk Cayenne peber
Kyllingen bankes let med en kødhammer og skæres i mindre stykker.
Marinaden blandes og kyllingen tilsættes. Skal trække minimum 4 timer i køleskabet.
Alle ingredienserne til melblandibgen blandes.
Marinaden hældes fra kyllingen. Kyllingen vendes først i melblandingen, derefter i æg og til sidst i cornflakes.
I frituren ved 180-190° i ca 7 min.
Serveres med morfars hvidkålssalat, majs og aioli