- 1 pakke bacon (100 g)
- 800 g hakket oksekød
- 2 løg
- 1 dåse kidney bønner
- 1 dåse tomatpure (140 g)
- 1 tsk oregano
- 1 glas chunky salsa (300 g)
- 10 tortillas
- 250 g revet mozzarella ost
- 250 g cheddar ost
- Oliven olie til stegning
Løgene hakkes fint, svitses og stilles til side.
Baconen skæres i små strimler og steges sprøde på panden. Tilsæt kød og brun det. Tilsæt oregano og tomatpure og bland. Tilsæt salsa, læg og bønner og varm det igennem.
På et spækbræt samles 1 tortillia, ost, kød og 1 tortillia. Varm en pande med lidt olie på. Steg tortillaen 1-2 minutter på hver side til den er gylden.
Serveres med guacamole, salsa og chili con queso