- 175 g. mørk chokolade
- 175 g. smør
- 175 g. sukker
- 7 æggeblommer
- 5 æggehvider
- God cacao til drys
- Hvide chokolade (i spåner) til pynt
Chokolade og smør smeltes over vandbad.
Bland 115 g. af sukkeret med med æggeblommerne og pisk det hvidt.
Pisk hviderne stive i en anden skål og tilsæt det sidste sukker undervejs.
Vend forsigtigt chokoladeblandingen med de piskede æggeblommer. Tilsæt lidt efter lidt de piskede æggehvider.
Smør en springform med smør og drys med sukker. Hæld halvdelen af dejen i formen og bag den ved 175 grader i 30 min. Sæt resten af dejen i køleskabet.
Når bunden er bagt og kølet af, skal resten af dejen fordeles på den, mens den stadig er i formen. Stil i køleskab i et par timer.
Pynt den med cacaopulver og chokoladespåner.