Thai beef salad

  • Okse eller kalvekød 
  • 1 bakke blandet salat 
  • 4 forårsløg (fint hakket) 
  • 10 grønne aspargestoppe (i skiver)
  • 1 agurk (uden kød i midten, i skiver)
  • 1/2 mango i skiver

Pynt:

  • En lille håndfuld frisk koriander (groft hakket)
  • 3 spsk peanuts (groft hakkede)

Dressing

  • 4 spsk sweet soya
  • 1 fed hvidløg (presset)
  • 1 chili (fint hakket)
  • Saft fra 1 lime
  • 1 spsk fintrevet ingefær

Server med kogte nudler.

Start med dressingen. Bland chili og hvidløg og tilsæt derefter resten af ingredienserne. 

Alle ingredienserne til salaten blandes. 

Kødet steges i smør 2-3 minutter på alle flader. Tages af panden og ligger i 5 minutter. Skæres derefter i tynde skiver og lægges oven på salaten. 

Pynt med peanuts og korriander. 

Skriv et svar