- Okse eller kalvekød
- 1 bakke blandet salat
- 4 forårsløg (fint hakket)
- 10 grønne aspargestoppe (i skiver)
- 1 agurk (uden kød i midten, i skiver)
- 1/2 mango i skiver
Pynt:
- En lille håndfuld frisk koriander (groft hakket)
- 3 spsk peanuts (groft hakkede)
Dressing
- 4 spsk sweet soya
- 1 fed hvidløg (presset)
- 1 chili (fint hakket)
- Saft fra 1 lime
- 1 spsk fintrevet ingefær
Server med kogte nudler.
Start med dressingen. Bland chili og hvidløg og tilsæt derefter resten af ingredienserne.
Alle ingredienserne til salaten blandes.
Kødet steges i smør 2-3 minutter på alle flader. Tages af panden og ligger i 5 minutter. Skæres derefter i tynde skiver og lægges oven på salaten.